Saraycık Özel Eğitim Anaokulu
SARAYCIK MAH. SARAYCIK SK. SARAYCIK ANAOKULU SİTESİ NO 135 ANTAKYA / HATAY
03265032025

VİZYON

“Çocuklarımız bizim öğrettiğimiz geleneksel yöntemlerle öğrenemiyorsa; biz de onların öğrendikleri yöntemlerle öğretiriz.” İlkesi ile öğrenemeyen çocuk yoktur anlayışını sentezleyerek cesur, girişken, problem çözebilen, etkili iletişim kurabilen,toplumsal rolleri üstlenmiş, kendi ayakları üstünde durabilen,insani değerlere sahip bireyler olabilmeleri yolunda ilk adımlarını sağlıklı ve güvenli bir şekilde atmalarını sağlamaktır.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimi ve Özel Eğitim alanlarının birleşimiyle oluşturduğumuz eğitim sistemi içerisinde çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenimlerini desteklemek; bilelişsel, sosyal, duyusal, dil, psikomotor ve özbakım becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmaktır. Bununla beraber veli, öğrenci okul entegrasyonunu sağlayarak toplumsal kaynaşma ve eğitim sürecinde bireylerin etkili bir başlangıç yapmasını sağlamaktır.

NORMAL ÖĞRETİM

TAŞIMALI